P&G SURINAAMS RESTAURANT NEDERLAND

P&G SURINAAMS RESTAURANT NEDERLAND Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 329 beoordelingen
20 sep 2020 om 5:45 De bezorger is nooit geweest. De bezorger zei aangebeld te hebben en dat er niet open werd gedaan, terwijl ik thuis was. Vreemd genoeg gaat de bezorger dan aanbellen bij de buren, i.p.v. bellen naar het nummer dat ik had opgegeven. Eten zelf opgehaald.
15 sep 2020 om 21:53 Rotipannekiek was ok. Alleen kipstukjes droog uitgevallen.
14 sep 2020 om 18:08 Eten smaakte rauw, alles was erop gegooid, had geen authentieke smaak. Kortom laatste keer
12 sep 2020 om 21:39 Bezorgen duurde langer dan 90 min. Saté was hard Roti rol lekker
10 sep 2020 om 20:41 Ja man vaste klant. Snelle bezorging Kwaliteit eten Was weer lekker. Thanks!
31 aug 2020 om 20:50 had een roti rol & een P&G bami besteld, Nou de roti rol is achter uit gegaan helaas... en de P&G bami was niet lekker ook nog maar met 3 kleine stukjes kip...
31 aug 2020 om 20:40 ik had een bestelling geplaatst en dat zou 1 uur duren voor het bezorgen, nou het duurde nog eens 25 min voor het werd bezorgd en ook nog met warm...jullie mogen wat doen aan jullie bezorgtijd en bezorging, het is dat jullie roti lekker is.
30 aug 2020 om 9:24 Eten koud en niet compleet je kan bellen wat je wilt niemand neemt op!!! Heel jammer ben dit Zo niet gewend
29 aug 2020 om 14:31 ondanks dat de app aangaf dat de bezorger elk moment kon aanbellen duurde het een half uur later voordat hij er was.
27 aug 2020 om 12:08 Er ging iets even mis bij de bezorging. Maar het is verder helemaal goed gekomen en zoals altijd heb ik lekker gegeten.
25 aug 2020 om 20:06 Goed opgelost, na verkeerde bezorging
22 aug 2020 om 8:13 Jammer van de slechte beoordelingen hier beneden. (Denk dat he soms even veels te druk is) Was bij mij gewoon perfect. (Alleen wel 8euro telo mix was erg weinig maar wel vers) Toch bedankt