P&G SURINAAMS RESTAURANT NEDERLAND

Recentebeoordeling


3 sterren uit 736 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij P&G Surinaams Restaurant Nederland. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 20:44 Rotirol zat meer aardappelen ipv een mix vn aardappelen en kip. Die samosa waren heel vies. P&G bamie was te vettig. Heb vaker besteld maar ben dit keer teleurgesteld!!!!!
20 jan 2023 om 21:47 PG nasi heerlijk! Had doks besteld kon niet dus kreeg ik lams: eten lams kei hard, en rest ook. Off day kan maar wij betalen ook als consument. Tip! Kook dan lekker zelf thuis maar nu zonde van onze hard werkende geld!
19 jan 2023 om 22:01 Eten kwam pas na 2uurtjes en het eten was koud! Zonder van mijn geld
19 jan 2023 om 20:26 Eten leek heel snel te zijn gemaakt waardoor het niet zo smaakte als de laatste bestelling. Het duurde ook ontzettend lang voordat de bestelling werd bezorgd en was het eten niet warm maar lauw terwijl de afstand met de auto is max 7 minuten is.
8 jan 2023 om 19:31 Het was moeite waard, om lang te wachten. Dat wisten we al van te voren. Eten was verrukkelijk.
2 jan 2023 om 20:30 Yo, ik was bereid een uur te wachten, maar het duurde bijna 2 uur man. Kan je niet gewoon voortaan dat vermelden bij bezorgtijd??? Eten was trouwens wel ok.
31 dec 2022 om 0:39 Lekkere nasi kip en kipsaté!
27 dec 2022 om 23:41 Was koud en geen smaak
23 dec 2022 om 19:03 Heerlijk!!!
21 dec 2022 om 0:37 Leek wel of er een pot zout overheen was gevallen. Heb daarna de hele avond zware buikpijn gehad
18 dec 2022 om 10:18 Het was weer overheerlijk. Ik ben vaste klant.
16 dec 2022 om 23:12 Smaakloos en geen zout