P&G SURINAAMS RESTAURANT NEDERLAND

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 700 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij P&G Surinaams Restaurant Nederland. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 6:45 Dat eten werd heel snel bezorgd en de service was heel goed
18 sep 2022 om 9:50 In één woord: waardeloos!
16 sep 2022 om 17:38 Saoto soep besteld en roti doks. Heel snel geleverd, lekker warm en smaakte goed.
9 sep 2022 om 6:59 Lekker eten en prima service. Echt een aanrader.
7 sep 2022 om 22:08 Eten was een verkeerde bestelling. Restaurant telefonisch niet bereikbaar. Alles gaat bij hun achteruit.
7 sep 2022 om 13:09 Heb besteld een kwartier voortijd dus dat betekend dat ze open zijn bericht gekregen dat ze de bestelling ontvangen hebben heb me eten nooit gehad nooit afgemeld IK BESTEL HIER NOOIT MEER STEL HONDEN OM NIKS VAN ZICH TE LATEN HOREN HOOP DAT ZE SLUITE
7 sep 2022 om 9:43 Mijn gerecht heeft heerlijk gesmaakt. En de bestelling werd netjes bezorgd.
28 aug 2022 om 13:08 Zeer slecht, wachttijd zo lang. Eten was helemaal koud. Slordig ingepakt. Alles was gelekt in de tas. Echt slechte kwaliteit en slorig.
23 aug 2022 om 21:57 Het eten was niet zo denderend als de vorige keer
23 aug 2022 om 19:08 Ik krijg vlees zonder jus bezorgd bij een roti extra! Ik heb 3x gebeld en ze blijven maar zeggen dat de bezorger onderweg is met mijn Jus, ik wacht inmiddels nu al bijna 4 uren. Bel ik nu terug, dan word de tel niet opgenomen. Vieze Droge roti, boos!
18 aug 2022 om 20:08 Anderhalf uur bezorgtijd is wel erg lang…..
18 aug 2022 om 6:35 Er zou Amsoi bij de doks zitten, maar dat zat er niet bij. Eten was ok, wel vettig. Bezorging was super snel! Ik ging uit van 90 min, maar het was er binnen 25 min.